Om OS

Om AO1 Totalentreprise

AO1 Totalentreprise drømmer om at være din foretrukne totalentreprenør. Hos AO1 Totalentreprise får du en dedikeret og professionel samarbejdspartner. Vi udfører dit byggeprojekt ud fra dine visioner og drømme, dette kombineret med vores energiske og konstruktive tilgang til byggeriet, gør at byggeriet vil blive en succes for dig som bygherre.

AO1 Totalentreprise startede oprindeligt med at hedde byggeboksen og var et firma der formidlede byggeopgaver til håndværkere og entreprenører.

Byggeboksen blev opstartet af Anders Oreskov.

Efter en grundig analyse og gennemgang af byggemarkedet og efterspørgslen og i tæt dialog med vores netværk kunne vi tydeligt mærke på vores kunder og bygherrer, at der manglede en kompetent og proffessionel totalentreprenør som sætter kvalitet, omhu og ærekærhed for håndværket højt og som kunne varetage totalentrepriser fra start til slut.

Derfor ændrede byggeboksen koncept og navn til AO1 Totalentreprise og vi tog vores netværk af dygtige samarbejdspartnere med videre, til et nyt samarbejde omkring udførelse af totalentrepriser, hvor AO1 totalentreprise står for byggestyringen og varetagelsen af hele byggeriet.

AO1 Totalentreprise har stadig Anders Oreskov i spidsen, med et ønske om at blive den bedste og dygtigste totalentreprenør både for private og erhverv.

 

Vores mål er at skabe et langvarigt samarbejde med dig som kunde. Vi ønsker at blive din foretrukne entreprenør, der kan opfylde alle dine fremtidige byggebehov. Vi realiserer dine visioner og udfører bæredygtigt byggeri, der passer til fremtidens behov. Hos AO1 Totalentreprise er vi specialister i energioptimering og bæredygtigt byggeri, fordi vi gerne vil tage ansvar.

Vi tilbyder Totalentrepriser og byggestyring som vores kernekompetence. 

 

Tømrer- og Malerentrepriser udføres på egenproduktion.

Det betyder at vi selv udfører langt de fleste opgaver i forbindelse med et byggeri og selv er tilstede med Hands On på byggepladsen.

Det betyder også, at vores kunder nyder godt af en mere problemfri og effektiv byggeproces, hvor vi kan levere en høj kvalitet og overholde tidsplanen. Vi udfører både store og små opgaver, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Mangler du en dygtig entreprenør? AO1 Totalentreprise står klar til at føre dit byggeprojekt i mål. Kontakt os for at, få en personlig vejledning eller et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

 +45 42 50 77 11

kontakt@ao1.dk