Om OS

Om AO1 Entreprise

AO1 Entreprise drømmer om at være din foretrukne totalentreprenør. Hos AO1 Entreprise får du en dedikeret og professionel samarbejdspartner. Vi udfører dit byggeprojekt ud fra dine visioner og drømme, dette kombineret med vores energiske og konstruktive tilgang til byggeriet, gør at byggeriet vil blive en succes for dig som bygherre.

 

Efter en grundig analyse og gennemgang af byggemarkedet og efterspørgslen og i tæt dialog med vores netværk kunne vi tydeligt mærke på vores kunder og bygherrer, at der manglede en kompetent og proffessionel totalentreprenør som sætter kvalitet, omhu og ærekærhed for håndværket højt og som kunne varetage totalentrepriser fra start til slut.

Derfor opstartede AO1 Entreprise. Byggeri udført med omhu og med respekt for byggeriet.

AO1 Entreprise har Anders Oreskov i spidsen, med et ønske om at blive den bedste og dygtigste entreprenør både for private og erhverv.

 

Vores mål er at skabe et langvarigt samarbejde med dig som kunde. Vi ønsker at blive din foretrukne entreprenør, der kan opfylde alle dine fremtidige byggebehov. Vi realiserer dine visioner og udfører bæredygtigt byggeri, der passer til fremtidens behov. Hos AO1 Entreprise er vi specialister i energioptimering og bæredygtigt byggeri, fordi vi gerne vil tage ansvar.

Vi tilbyder Totalentrepriser og byggestyring som vores kernekompetence. 

 

Tømrer- og Malerentrepriser udføres på egenproduktion.

Det betyder at vi selv udfører langt de fleste opgaver i forbindelse med et byggeri og selv er tilstede med Hands On på byggepladsen.

Det betyder også, at vores kunder nyder godt af en mere problemfri og effektiv byggeproces, hvor vi kan levere en høj kvalitet og overholde tidsplanen. Vi udfører både store og små opgaver, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Mangler du en dygtig entreprenør? AO1 Entreprise står klar til at føre dit byggeprojekt i mål. Kontakt os for at, få en personlig vejledning eller et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

 +45 42 50 27 61

kontakt@ao1.dk