egenproduktion

Kontakt os i dag

Faglig ekspertise og omhu for håndværket er vores styrke

AO1 Entreprise tilbyder ikke blot totalentrepriser og byggestyring, men også tømrer- og malerentrepriser i egenproduktion. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores tjenester inden for begge fagområder og vi udfører arbejdet kompetent og med stor ekspertise, med respekt og ærekærhed for håndværket.

 

Det betyder, at vi har fuld kontrol over hele processen fra start til slut. Vi har vores eget team af erfarne tømrere og malere, der er dedikeret til at levere fremragende håndværk og overholde tidsfrister. Vores interne arbejdsstyrke sikrer, at vi kan opretholde en høj kvalitet og effektivitet i vores arbejde.

Kontakt os i dag
Tømrerentreprise

Tømreentreprise

Som tømrervirksomhed har vi en bred vifte af kompetencer og færdigheder. Det er vores styrke. Vores dygtige team af tømrere har viden inden for alt fra omfattende renoveringsprojekter til mindre reparationer. Vi har erfaring med konstruktion, opførelse og ombygning af boliger, kontorer, skimmelsvamp, korrekt nedrivning og alle tømreropgaver

Malerentreprise

Malerentreprise

Vores malere er også højt kvalificerede og er specialiserede i alle aspekter af malerarbejde. Vi udfører alt fra indendørs og udendørs maleri til tapetsering og specialbehandlinger. Vores malere bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre et smukt og holdbart resultat. Vi har kontrol over og viden omkring standarder og krav til bæredygtigt byggeri, og overholder altid de regler, der gælder.

Skimmel- og skadeservice

Skimmel- & skadeservice

Såfremt du har udfordringer med skimmelsvamp i din bolig, så er AO1 Entreprise din rette samarbejdspartner til udbedring af skimmelen og genetablering af et godt indeklima.

AO1 Udfører ligeledes skadeservice, vandskader, indbrudsskader m.m. 

Kontakt os idag, så hjælper vi dig med at få det løst.

Kvalitetshåndværk

Hos AO1 Entreprise er vores standard høj, og vores mål er at levere tilfredsstillende resultater, der realiserer vores kunders vision. Fordi vi udfører maler- og tømrerentreprise i egenproduktion har vi vores faglighed tæt på. Det er en stor styrke i vores virksomhed, da det betyder, at vi med intern kommunikation kan formidle opgaverne og få udfordringer løst hurtigt og herved optimere byggeriets fremdrift.

Det sikrer en effektiv og kompetent eksekvering og udførelse af de projekter vi står for. Har du et byggeprojekt, som vi skal realisere?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på din byggeopgave. Med AO1 Entreprise ved roret kan du trygt læne dig tilbage og vide, at dit projekt er i gode hænder. Vi tager ansvar for, at din vision bliver realiseret med omhu.

Kontakt os